“БИЖУ СВЯТ“ отвори врати през месец ноември 2013г. в гр.Варна. Фирмата е с над 20 годишен опит в областта на търговията, но от 2015г. насам се развиваме и концентрираме основно в областта на онлайн търговията. Поддържаме на склад над 1000 модела налични артикула, за да може всеки да избере подходящото бижу за него или за подарък.  Служителите ни са обучени и компетентни, готови да ви консултират по всякакви въпроси свързани с продуктите ни.

„БИЖУ СВЯТ“ е утвърдена марка за бижута, спечелила доверието на хиляди доволни клиенти. Ние ви предлагаме качествени бижута от полускъпоценни камъни, от медицинска стомана и масова бижутерия, както и ръчно изработени бижута от полускъпоценни камъни, кожа, велур, смола и др. А за тези които предпочитат сами да си изработят бижу, предлагаме камъни и мъниста, както и материали за изработката му.

А цените?! Те са просто са неустоими!

Всички предлагани от „БИЖУ СВЯТ“ продукти могат да бъдат закупени и на едро, като за търговците има допълнителни отстъпки. Всички продукти подлежат на връщане и замяна.

За всички наши клиенти подбираме най-актуалните модели всеки сезон.

Стремежът ни е чрез красотата на бижутата да ви доставим удоволствие, а те от своя страна да дадат отражение на вашата индивидуалност и стил!

Създайте вашия уникален стил с елегантно бижу от „БИЖУ СВЯТ“ – светът на бижутата!!!

Магазин
Sidebar
0 Желани
0 Количка