КАК ДА НОСИМ ПОДХОДЯЩИТЕ БИЖУТА ?

Най-важното при носенето на бижута е, че не трябва да се носят повече от три неща едновременно. Дори за през деня са достатъчни два елемента, а за бизнес стил е достатъчен само един. По тази причина, ако притежавате пълен комплект бижута , примерно – колие, обеци, гривна и пръстен, не е необходимо да се носят всички на веднъж ( това е признак на лошо възпитание ). Например може да сложите пръстен и обеци или колие и гривна от един комплект. В съвременната мода се препоръчва бижутата да са от един комплект. Образът , в който бижутата са съобразени със самия тоалет изглежда много по-стилен и интересен.

Бижутата може и да не са от един комплект , но да са издържани в един и същи цвят или стил. Известни дизайнери казват, че елементите от различните комплекти трябва да се смесват.

В крайна сметка най-важното при носенето на бижута е те да отговарят на стила на тоалета, да бъдат в същите цветове или да създават контраст, а също и не на последно място да подхождат на Вашия тип лице и фигура. Бижутата трябва да допълват образа.

Съществуват много мнения около въпроса за носенето на бижута от благороден метал. Едно от тях гласи, че не е подходящо смесването на бижута от злато с други бижута. Тази комбинация създава впечатление, че жената не знае как да носи бижута и иска да покаже всичко, което има. От друга страна среброто е в по-добра хармония с останалите бижута, но не бива да се прекалява.

За да изглеждате винаги стилно, не забравяйте да добавите украшение към визията си. В нашия магазин винаги може да намерите огромен избор от бижута и аксесоари, които перфектно ще се впишат във вашия гардероб. Може да изберете продукт, който не само ще допълни тоалета Ви, но и ще хармонизира с външния Ви вид и ще го подчертае благоприятно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Магазин
Sidebar
0 Желани
0 Количка