ЗАЩО Е ВАЖНО ДА НОСИМ БИЖУТА ?

Не случайно още от древни времена жените са носели бижута. Украшенията влияят на биоенергийното ни поле , като ни предпазват от негативните влияния на непознати хора. Когато носим красиво бижу, погледите на хората се спират върху него и то поема нежеланата енергия и по този начин ни защитава.

От друга страна мъжете са привлечени първоначално от външната красота на жената , вътрешната красота се разкрива на по-късен етап. Всеки мъж иска неговата партньорка да бъде красива и добре поддържана , да се гордее с нея и да и се възхищава. Затова декорирането е цяло изкуство , което трябва да бъде овладяно от всяка жена, която се стреми да развива женствеността си. Да имаш много красиви бижута и да ги носиш всеки ден е една от основните задачи на жените.

Различните бижута ни оказват различно въздействие, например обеците и особено дългите увеличават женската енергия. Колиетата украсяват зоната на най-важните енергийни зони – гърлото, сърцето и слънчевия сплит. Разкривайки тази област на тялото, ние пестим енергия, която впоследствие спомага за развитието на креативност, вяра, състрадание и самочувствие. Пръстените също влияят на движението на енергията в тялото. Всяка жена трябва да има пръстени – талисмани, които са най-силните защитници.

Носенето на бижута е отговорност на жените. Красивите бижута изпълват жената с енергия и хармония. Те са най-силното оръжие за привличане и вдъхновение на мъжа. Жената трябва да бъде красива и уверена в себе си и да привлича вниманието на мъжа.

А ръчно изработените бижута носят още по-голяма енергия, тъй като майсторът е вложил част от неговата енергия и част от душата си в тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Магазин
Sidebar
0 Желани
0 Количка